Jagnięcina i dziczyzna są perfekcyjnym połączeniem wysokojakościowego, łatwo przyswajalnego białka. Jagnię jest doskonałym źródłem pierwiastków śladowych, takich jak selen, żelazo, cynk, witaminy z grupy B i tłuszczów nienasyconych, a dzik jest niskotłuszczowy, co czyni go idealnym rozwiązaniem dla utrzymania optymalnej kondycji fizycznej, bez ryzyka zwiększonego poziomu cholesterolu we krwi.
Energia 3 950 kcal/kg.
Omega 3: 0,35 %, Omega 6: 2,4 %.
SKŁAD:
mączka z mięsa dzika (30%), mączka z mięsa jagnięcego (25%), żółty groch (20%), tłuszcz z kurczaka, (10%), wątroba kurczaka (3%), jabłka (3%), skrobia z tapioki (3%), olej z łososia (2%), marchew (1%), siemię lniane (1%), ciecierzyca (1%), muszle, ekstrakt z chrząstki, drożdże piwne, korzeń cykorii, yucca schidigera (0,01%), algi (0,01%), psyllium (0,01%), tymianek (0,01%), rozmaryn (0,01%), oregano (0,01%), żurawina (0,0008%), borówki (0,0008%), maliny (0,0008%).
ANALIZA:
białko 38%, tłuszcz 20%, popiół 8%, włókno 3,2%, wilgotność 10%, wapń 1,6%, fosfor 1,3%